Připravena na Everest

Brzy už to budou čtyři měsíce, co nám nefunguje výtah. Čtrnáct pater dolů, čtrnáct pater nahoru a pořád ještě nevíme, kdy tu zpropadenou závadu opraví. Oprava se totiž táhne kubánským tempem jako mořská želva, která potřebuje hodiny a hodiny, aby se posunula jen o pár metrů. Vždycky se vyskytne něco, co prodlouží termín instalace nových ruských výtahů. A moje nohy za tu dobu už mohou soupeřit s nohama jakéhokoli horolezce.

Možná vám někdy připadá, že blog jede v rytmu osmi schodů, z nichž se skládá každé rameno našeho schodiště, ale žádný strach, generace Y vydrží i tohle.

2 thoughts on “Připravena na Everest

  1. LA MENTE CALENTURIENTA DE JOSÉ LUIS I DE ESPAÑA, ACUERDO PARA FOLLAR.

    RODRÍGUEZ ZAPATERO TIENE UN PEQUEÑO LAPSUS ‚SEXUAL‘ RESBALÓN

    No sabemos en donde se encontraba la mente pornográfica de José Luis I de España, si tenía un pensamiento erótico para el presidente de Rusia Dimitri que estaba a su lado, o se refería a sus paisanas las españolas que están pasando por tremenda crisis por falta de varones después que el promovió el matrimonio entre hombre en España, las españolitas Irian por los rusos para aplacar su fuego.

    O ESTABA PENSANDO EN EL PROSTÍBULO QUE LOS ESPAÑOLES HAN CONVERTIDO A CUBA DESDE QUE SON LOS DUEÑOS DEL TURISMO Y SUS HOTELES, POR OBRA Y GRACIA DE ESE GRAN PRÓCER FARO Y LUZ DE LAS AMÉRICA, EL COMANDANTE EN JEFE.

    Ver video:

    http://www.tu.tv/videos/lapsus-de-zapatero-un-acuerdo-para-pa

  2. To si pamatuju tak před 25 lety v Praze. Bydleli jsme ve 12. patře a někdy i celé měsíce nejezdil výtah. Tak se šlapalo – Jo to byl tělocvik. To už by dneska jen tak někdo nevyběhl. A přitom do Moskvy je to odtud daleko blíž.

Napsat komentář